Nyitvatartás

  • hétfő: zárva
  • kedd, péntek: 8-18
  • szerda - csütörtök: 12-18
  • szombat: 8-12
76 / 461 - 429
psvk@psvk.hu
 

Olvasói állapot

Belépés

A Grincs - (How the Grinch stole Christmas)

 
Gyártási év: 2000
Típus: DVD
Lemezek száma: 1
Rendezte: Ron Howard
Szereplők
Jim Carrey
Taylor Momsen
Christine Baranski
Jeffrey Tambor
Hossz: 101 perc
Hangsávok: magyar - Surround, angol - DTS, angol - Dolby Digital 5.1
Feliratok: magyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, finn, görög, héber, hindi, holland, izlandi, lengyel, norvég, svéd, török
Képformátum: 16:9 - 1.78:1
Megjelenés éve: 2017
Karácsony. Mint tudjuk, ez az év egyik legboldogabb és legcsodásabb időszaka. Ezt az ünnepet mindenki feltétel nélkül szereti. Vagyis majdnem mindenki. Mert egy hópihe belsejében, fenn a Kobak hegyen egy goromba fráter ferde szemmel nézi, ahogy a Kik Kifalván készülnek a karácsonyra. Ő az alávaló, galád, rosszindulatú, hamis, ravasz, pajkos, undok, rakoncátlan, házsártos, rideg, hitvány, teljességgel javíthatatlan, büdös és kicsit sem kedves Grincs! És ennek a Grincsnek nagyon a bögyében vannak ezek a bejglimajszoló ünneplők. Vajon a Grincs miért ilyen, nos... grincses? Senki sem tudja, még egyetlen társa, a végsőkig sanyargatott kutya, Max sem. Ám bármi is legyen az oka, egy biztos: jön a Karácsony, és a Grincs el fogja lopni!
Dr. Seuss örökzöld klasszikusa 1957 óta mulattatja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, a filmváltozatban nem is alakíthatná más a címszereplőt, mint az örök nevettető, a gumiarcú Jim Carrey.

Elismeréseink

Könyvajánló

Gyermekbirodalom

Gyermekbirodalom

Linkek