Nyitvatartás

  • hétfő: zárva
  • kedd, péntek: 8-18
  • szerda - csütörtök: 12-18
  • szombat: 8-12
76 / 461 - 429
psvk@psvk.hu
 

Olvasói állapot

Belépés

Dínó tesó - DVD (The Good Dinosaur)

 
Típus: DVD
Lemezek száma: 1
Rendezte: Peter Sohn
Szereplők
rajzfilm figurák
Hossz: 90 perc
Hangsávok: magyar - Dolby Digital 5.1, angol - Dolby Digital 5.1, görög - Dolby Digital 5.1, lengyel - Dolby Digital 5.1
Feliratok: magyar, angol, görög, lengyel
Képformátum: 16:9 - 2.40:1
Megjelenés éve: 2016
A Disney*Pixar nagy fantáziával megáldott elméi tálalásában jön ez a szellemes és szívmelengető kalandfilm, amely arról mesél, hogy mindig nézzünk szembe félelmeinkkel és találjuk meg a helyünket a világban.
A Dínó tesó felteszi a kérdést: mi lett volna, ha az az aszteroida, amely mindörökre megváltoztatta az életet a Földön, valójában elkerülte volna a bolygónkat, és a dinoszauruszok soha nem haltak volna ki? Óriási kalandra indulhatunk ebben a sajátos világban, melyben Arlo, az apatoszaurusz szokatlan barátra talál Pötty, az embergyermek személyében, és miközben ketten együtt bejárják a nagy és titokzatos pusztaságot, Arlo megtanulja legyőzni a félelmeit, és rájön, hogy mire képes valójában. Vidd haza ezt az elképesztően eredeti mesét, amely tele van humorral, érzelemmel és akcióval, és bizony az egész család képzeletét magával ragadja!
 
Hat éven aluliak számára nem ajánlott - NFT/23254/2015
Extrák: 
Extrák (magyar felirattal)
Sanjay szupercsapata – bónusz kisfilm
Audiokommentár Peter Sohn rendező, Kelsey Mann fő történetfelelős Mike Venturini vezető animátor, Sharon Calahan operatőr és Sanjay Bakshi vezető technikai rendező közreműködésével (eredeti nyelven)

Könyvajánló

Gyermekbirodalom

Gyermekbirodalom

Linkek