Nyitvatartás

  • hétfő: zárva
  • kedd, péntek: 8 - 18
  • szerda - csütörtök: 12 - 18
  • szombat: 8 - 12
76 / 461 - 429
psvk@psvk.hu
 

Olvasói állapot

Belépés

Marc Dufumier: A termőföldtől a tányérig

 
Corvina Kiadó, 2021
159 oldal・füles, kartonált・ISBN: 9789631367652
Vannak-e növényirtószer-maradványok az általunk fogyasztott gyümölcsökben és zöldségekben? Okozhatnak-e ezek rákot? Egészségesebb-e a bioélelmiszer? Csak a gazdagabbak számára elérhető? Lehet-e vele táplálni az emberiséget? Fogyóban van-e a vizünk? Holnap már rovarokat fogunk enni?... Ezek a kérdések, amelyek tegnap még csak a szakembereket foglalkoztatták, ma már a fogyasztókat is nyugtalanítják, akiknek világos és hitelt érdemlő válaszokat kell kapniuk a tudósoktól. E könyv célja, hogy jelenlegi tudásunk alapján választ adjon a mezőgazdasággal, táplálkozással és ökológiával kapcsolatos főbb kérdésekre. A válaszok nem mindig egyértelműek, de a közölt adatok lehetővé teszik, hogy mindenki maga alkosson véleményt - és talán azt is, hogy változtasson a szokásain.

Kövess minket

  

Elismeréseink





Könyvajánló

Partnereink