Nyitvatartás

  • hétfő: zárva
  • kedd, péntek: 8-18
  • szerda - csütörtök: 12-18
  • szombat: 8-12
76 / 461 - 429
psvk@psvk.hu
 

Olvasói állapot

Belépés

Rézműves László, Szy György: Facebook dióhéjban - Minden, amit tudnod kell a Facebook használatához

 
Kiskapu Kft., 2011
216 oldal
Kötés: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
3 millióan keresik fel nap mint nap, hogy híreket és információkat cseréljenek az ismerőseikkel. A Facebook azonban nem csak azért vonzó, mert mindenféle eszközt biztosít a hírek, információk és ötletek megosztásához (méghozzá nem csak a barátainkkal, hanem az ő ismerőseikkel és azoknak az ismerőseivel is): a művészek és az üzleti vállalkozások számára is kitűnő – és olcsó – lehetőséget nyújt arra, hogy rátaláljanak a reménybeli közönségükre.
 
Ebből a könyvből megtudhatod, mi mindenre is jó a Facebook, és hogyan kell okosan használni:
- Először megtanulod az alapokat: hogyan csatlakozhatsz a Facebookhoz, hogyan készíthetsz saját profilt, és hogyan állíthatod be az adataid védelmét.
- Ezt követően megismered a Facebook felületét és eszközeit, hogy megtudd, hogyan kommunikálhatsz a segítségükkel.
- Megmutatjuk, hogyan tehetsz szert ismerősökre és hogyan rendszerezheted őket ismerőslistákba; megismered, hogyan működnek a csoportok; megtanulod a kapcsolattartás különböző formáit, illetve hogy miként tehetsz közzé különféle tartalmakat, például képeket és videókat.
- A könyv az eseményekről, a Facebook-fiókodra telepíthető alkalmazásokról, a Facebook mobil- és okostelefonos használatáról, illetve olyan témákról is szót ejt, mint a reklámozás a Facebook segítségével vagy a Facebook használata a munkahelyen.
 
Ez a könyv nem csak a kezdőknek tartogat újdonságokat. Ha már régóta használod a Facebookot, akkor is feltétlenül érdemes elolvasnod.

Könyvajánló

Gyermekbirodalom

Gyermekbirodalom

Linkek