Nyitvatartás

  • hétfő: zárva
  • kedd, péntek: 8 - 18
  • szerda - csütörtök: 12 - 18
  • szombat: 8 - 12
76 / 461 - 429
psvk@psvk.hu
 

Olvasói állapot

Belépés

Stephen Le: A táplálkozás százmillió éves története - Mit ettek az őseink, és miért fontos ez ma?

 
Typotex Kiadó, 2021
296 oldal・karton・ISBN: 9789634931072
Életünknek manapság kevés olyan területe van, amelyet annyi ellentmondásos információ terhel, mint az étrendünk: együnk sok húst, ne együnk sok húst, a teljes kiőrlésű gabonák egészségesek, a teljes kiőrlésű gabonák katasztrofálisak, csak bizonyos élelmiszereket szabad fogyasztanunk, mindent ehetünk, de mértékkel, és így tovább. A különböző kultúrák évszázados konyhái a bonyolult biológiai igények és a környezet által finomhangolt evolúció eredményei. Mit tehetünk az egészségünkért a tömegélelmiszerek korában? Stephen Le kanadai biológiai antropológus könyve elődeink táplálkozási stratégiáit feltáró nagy ívű történeti áttekintés, a világ különböző földrészein élő embereket és az ottani ételfogyasztási szokásokat bemutató szórakoztató útirajz, aktuális tudományos kutatás és meggyőző életmód-tanácsadó egyszerre.

Kövess minket

  

Elismeréseink





Könyvajánló

Partnereink