Nyitvatartás

  • hétfő: zárva
  • kedd, péntek: 8-18
  • szerda - csütörtök: 12-18
  • szombat: 8-12
76 / 461 - 429
psvk@psvk.hu
 

Olvasói állapot

Belépés

2018 virágünnep

 

Jelentkezési lap innen letölthető!!!

 

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata

és a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület

Csányiné Pap Andrea polgármesterné fővédnökségével

2018-ban nyolcadik alkalommal

hirdeti meg a

VIRÁGOS FÉLEGYHÁZÁÉRT

 versenyét.

 

Pályázati feltételek

Pályázhat: magánszemély, közösségek, vállalkozások, vendéglátóhelyek, intézmények (óvodák, általános és középiskolák, kulturális és szociális….), unoka nagymama kertjével – és fordítva – mindenki, aki úgy érzi, hogy szívesen megosztaná szép környezetének élményét másokkal …

 

Mivel? virágos kiskerttel, virágos balkonnal, konyhakerttel, gondozott zöldfelülettel,    erkéllyel, előkerttel, gondozott közterülettel, növénygyűjteménnyel, bármilyen ötletes, kedves növényalkalmazással ...

 

Jelentkezés: május 31-ig a jelentkezési lap kitöltésével, amely megtalálható a városi könyvtárban, a művelődési központban, a Tourinform Irodában és letölthető a www.kiskunfelegyhaza.hu honlapról. Kérjük, ügyeljen a pontos kitöltésre!

 

Zsűrizés: a zsűri június 10-30 között – egyeztetett időpontban – tekinti meg a kerteket. A zsűrizés egyben beszélgetés is, ahol a kert művelése során szerzett tapasztalatok is megoszthatóak. Fontos, hogy a pályázó megmutassa a kertet, mivel ennek hiányában, az nem értékelhető. A pályázat célja, hogy az elért eredmények megoszthatók legyenek, ezáltal a város környezetkultúrája valóban közkinccsé váljon.

 

Mivel egy kert minden évszakban szép tud lenni, ezért augusztus 15-ig – ekkor kerül sor az értékelésre - várjuk a kertekről készült fotókat. Fotók beküldése nem kötelező, ez csupán segít megismerni a zsűrizés időpontjában nem látható értékeit a kertnek. A beküldött jól sikerült fotókat összegyűjtjük és a későbbiek során szeretnénk azokat valamilyen formában  megosztani a város közösségével. A fotókat – legfeljebb 3-5 db - a psvk@psvk.hu email címre küldjék meg. Csak fotókkal nem lehet pályázni!

 

Díjátadás 2018. szeptember 8-án, a XX. Libafesztivál keretében.

További információ:   Nagy Ágnes városi főkertész 06/20 388 6663

Várjuk nevezéseiket a Virágos Félegyházáért városszépítő versenyre!