Nyitvatartás

  • hétfő: zárva
  • kedd: 8:00 - 18:00
  • szerda: 12:00 - 18:00
  • csütörtök: 12:00 - 18:00
  • péntek: 8:00 - 18:00
  • szombat: 8:00 - 12:00
76 / 461 - 429
psvk@psvk.hu
 

Olvasói állapot

Belépés

Lajtos Nóra: Cserbóka - Gyermekversek

 
Hungarovox Kiadó, 2022
63 oldal・kemény kötés

"Belecsöppenni a kisgyermekek világába, mindig egy nagy csoda. Lajtos Nóra versei bevezetnek bennünket ebbe a különleges világba, ahol értelmet nyer a csicseri cserbóka, az ettyem-pettyem, az egyedem és begyedem. Szeretettel ajánlom mindazoknak, akik részesei szeretnének lenni ennek a csodának."(Tabajdi Éva klinikai gyermek-szakpszichológus)
"A gyermek világra nyíló értelme csodálkozással tölti el a felnőttet. Ez az öröm érik költészetté: előbb pajkos mondókázássá, majd szó-játékos versekké. Bepillanthatunk a felnőtt és a gyerek mikrokozmoszába, ahol játékba feledkezve beszélgetnek, megismerik az őket körülölelő világot és egymásra találnak." (Dr. Pompor Zoltán gyermekirodalom-szakértő)
"Ami magával ragadja a gyermeket, az mind megtalálható a versekben. A ritmus varázsa, a vers hangzása, a mozgás öröme, a játékosság, és még a humor is helyet kap a könyvben. Életkori sajátosságoknak megfelelően választhatunk verset Lajtos Nóra Cserbóka verseskönyvéből. Jó szívvel ajánlom kisgyermekkortól a kisiskolás korig, és akár még azon is túl." (Berkes Imréné óvodapedagógus)

Lajtos Nóra (1977) költő, író, irodalomtörténész, kritikus, szerkesztő, tanár. Jelen kötete a szerző hetedik könyve. Debrecenben él.