Nyitvatartás

  • hétfő: zárva
  • kedd, péntek: zárva
  • szerda - csütörtök: zárva
  • szombat: zárva
76 / 461 - 429
psvk@psvk.hu
 

Olvasói állapot

Belépés

Ifjúsági sarok

 

A Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtár
Szervezeti és Működési Szabályzatának
34. sz. melléklete

Az ifjúsági sarok használatának szabályai a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban

 

1. Az ifjúsági sarok használatának feltétele könyvtári tagság.

2. A szolgáltatás igénybe vehető az Internetes részlegben, nyitvatartási időben:

hétfő: zárva
kedd, péntek: 8-18 óráig
szerda-csütörtök: 12-18 óráig
szombat: 8-12 óráig

3. Bármilyen egyéb igényt: csoportos látogatás, más időpontban történő tartózkodás – előzetesen egyeztetni kell személyesen vagy telefonon a 76/461 429/21-es melléken.

4. A sarok használata igénybe vehető tanulásra, találkozásra, beszélgetésre, csoportos összejövetelre, társasjátékozásra, tv-nézésre, stb.

5. Az internet és médiatár szolgáltatásainak (számítógéphasználat, nyomtatás, cd-, dvd-kölcsönzés, stb.) igénybe vétele a részlegek szabályzatai szerint lehetséges.

6. Az ifjúsági sarokban lévő könyvek és folyóiratok kölcsönzése és visszavétele az internet és médiatár részlegen történik.

7. A beiratkozó olvasók az ifjúsági sarokban térítésmentesen vehetik igénybe az alábbi könyvtári eszközöket: laptop, tablet, smart televízió, wi-fi.

8. Az ifjúsági sarokban a könyvtár engedélyezi saját eszközök használatát (laptop, tablet, mobiltelefon). A használók saját eszközeik meghibásodásáért a könyvtár felelősséget nem vállal.

9. Az ifjúsági sarok berendezését, eszközeit és dokumentumait köteles mindenki rendeltetés szerint használni, az okozott kárt megtéríteni.

10. Az olvasók kötelesek az ifjúsági sarok használata során a könyvtárakban elvárható viselkedést tanúsítani és gondot fordítani a bútorzat rendeltetésszerű használatára. A többi látogató szórakozását és munkáját zavaró személyt a szolgálatot teljesítő könyvtáros felszólítja e tevékenységük abbahagyására, szükség esetén a könyvtárból való távozásra.

11. Külön étkezésre nincs lehetőség a részlegben.

12. A részlegben tilos a dohányzás!

Kiskunfélegyháza, 2018. október 4.

 Kállainé Vereb Mária igazgató

 

A részleg munkatársa:

Kőházi Gergő könyvtáros

 

Elismeréseink

Könyvajánló

Gyermekbirodalom

Gyermekbirodalom

Linkek