Nyitvatartás

  • hétfő: zárva
  • kedd: 8:00 - 18:00
  • szerda: 12:00 - 18:00
  • csütörtök: 12:00 - 18:00
  • péntek: 8:00 - 18:00
  • szombat: 8:00 - 12:00
76 / 461 - 429
psvk@psvk.hu
 

Olvasói állapot

Belépés

Bemutatkozó

 

Bemutatkozó kisfilm

Névadónkról

Könyvtártörténet

Küldetésnyilatkozat

Könyvtárunk az információs és tudásalapú társadalom alapintézményeként dokumentumain és szolgáltatásain keresztül elérhetővé teszi a lakosság számára a kulturálódáshoz, művelődéshez, tanuláshoz és a szórakozáshoz szükséges széles körű információkat.

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzatának intézményeként megőrzi és közvetíti a kulturális értékeket, mindenki számára biztosítja a szabad, korlátozás nélküli hozzáférést saját gyűjteményéhez és más könyvtárak szolgáltatásaihoz.
Támogatja az élethosszig tartó tanulást, fejleszti az olvasáskultúrát és a digitális műveltséget, hozzájárul a szabadidő hasznos eltöltéséhez.
Partnereivel együttműködve szervezi közösségi rendezvényeit.
Hagyományos szolgáltatásainak szerepét megtartva online módon is használható könyvtár. Helyismereti gyűjteményével a lokálpatriotizmust erősíti.
Figyelembe veszi a könyvtárhasználók javaslatait, vizsgálja az olvasói szokásokat, igényeket a minőségirányítás eszközeivel.
Küldetését egy elkötelezett és hiteles, a köz bizalmát élvező intézményként valósítja meg, folyamatosan bővülő dokumentumállományra, a felhasználói igényeknek megfelelő szolgáltatásaira, technikai felszereltségére, könyvtárosainak szakmai felkészültségére építve.

Kiskunfélegyháza, 2017. november 27.

Minőségirányítási Tanács