Nyitvatartás

  • hétfő: zárva
  • kedd, péntek: 8 - 17
  • szerda - csütörtök: 12 - 17
  • szombat: 8 - 12
76 / 461 - 429
psvk@psvk.hu
 

Olvasói állapot

Belépés

Heti online sajtófigyelő 2021.09.03-09.10.

 
A helyi sajtó nagy „öregje”
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 10.

Hájas Sándor neve fogalom Kiskunfélegyházán, személye elválaszthatatlanul összefonódik a helyi nyomtatott sajtótermékek, rádió és televízió történetével. A Félegyházi Közlöny jelenlegi munkatársa – a képviselőtestület döntése alapján – több, mint negyven éve tartó, a közművelődésben kifejtett tevékenységéért, a helyi sajtó hírnevének öregbítéséért, a Petőfi és Móra emlék ápolásáért Kiskunfélegyháza Város Közművelődéséért kitüntető díjat kapott.

Hírek az Ótemplomból
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 10.

Évközi 23. vasárnap – 2021. szeptember 5.

1. Kedden a Kassai Vértanúk ünnepe, szerdán pedig a Boldogságos Szűz Mária születésének ünnepe lesz.

2. Hétfőn este ½ 6-tól Bibliaóra lesz a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

3. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

4. Mivel májusban a járvány miatt elmaradt a bérmálás, szeretettel hívják a tavalyi 8. osztályosokat és az idősebbeket, akik még nem voltak bérmálkozók, szeptember 9-én vagy 10-én, csütörtökön vagy pénteken este ½ 7-re a plébániára bérmálási felkészítésre. A bérmálás október 24-én lesz a templomban. Az idei nyolcadikosok felkészítése novembertől kezdődik, nekik majd májusban lesz a bérmálás.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!

Újra önálló a Platán Utcai Általános Iskola
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 10.

2007 nyarán lett tagintézménye az akkor létrejött Kiskunfélegyházi Összevont Általános Iskolának a Platán Utcai Általános Iskola. Most, 14 év után – az idei tanévtől – újra önálló iskolaként folytatja nevelő-oktató tevékenységét az intézmény. Ezzel régi vágya teljesült a tantestületnek és a szülői közösségnek. A 2021/2022-es tanévben az iskola vezetői – Wolnerné Vidéki Szilvia intézményvezető, Szunyi Anikó és Takácsné Medveczki Zsuzsanna intézményvezető-helyettesek – egyéves megbízással látják el feladatukat.

Vasárnap Országos Állat- és Kirakodóvásár lesz Félegyházán
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 10.

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. Piac- és Vásárüzemeltetési részlege tájékoztatja a tisztelt Lakosságot, hogy 2021. szeptember 12-én, vasárnap Kiskunfélegyházán Országos Állat- és Kirakodóvásár lesz.

Véradások szeptemberben
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 10.

Szeptemberben is szervez véradást a Vöröskereszt Kiskunfélegyházi Szervezete.

Vért adhat minden egészséges ember, aki már betöltötte 18. életévét, de még nincs 65 éves, testsúlya pedig meghaladja az 50 kg-ot. Ezen kívül érdemes tudni, hogy férfiak akár ötször, nők viszont maximum háromszor adhatnak vért egy évben. A két véradás között pedig legkevesebb 56 napnak el kell telnie.

Kiállításmegnyitó a Dózsa iskola galériájában
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 9.

Új kiállítófelülettel bővült a Dózsa iskola galériája. Az intézmény aulájában szeptember 9-én nyílt kiállítás. A megvalósítás költségeit az Összefogás a Dózsás Gyermekekért Alapítvány vállalta. A bemutatott alkotások a Pintér Anna és Horváth Zoltán által vezetett alkotótáborban született művek közül kerültek ki. A tárlatot Rosta Ferenc alpolgármester nyitotta meg.

Kizárólag félegyházi nevelésű játékosokkal a tenisz csapatbajnokságban Képgaléria
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 9.

Az őszi fordulók is elkezdődtek szeptember 5-én a tenisz csapatbajnokságban, amelynek a férfi II. osztályú „D” csoportjában a Kiskunfélegyházi Városi Tenisz Klub is szerepel. A félegyházi csapat pozitív mérleggel zárta a tavaszt, így a felsőházban folytatta szereplését.

Különleges recepteket is kínál a Főzőskönyv
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 9.

Az ünnepi könyvhét rendezvényeihez kapcsolódóan mutatták be szeptember 7-én, Dragomán György: Főzőskönyv című munkáját a városi könyvtárban. A kötet szerzője elmondta, hogy a konyha mindig része volt a családi életüknek és már 5 évesen főzött. 22 éves volt, amikor önálló konyhája lett, akkor kezdett intenzíven főzni és a recepteket is lejegyezni. Ezeknek jó része megtalálható ebben a kiadványban, de lesz még folytatás.

Minden reményünk forrásánál
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 9.

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus csütörtöki napja a Remény Napja nevet viselte, Udvardy György veszprémi érsek ennek az isteni erénynek a fontos szerepére hívta fel a figyelmet a reggeli dicséret keretében elmondott homíliájában.

Négy évtized oktatói munkáját ismerték el
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 9.

Gyöngyösi Imre Miklós, a Móra Ferenc Gimnázium tanára, a Kecskeméti Tankerületi Központ által odaítélt Év pedagógusa-díjban részesült. A nyelvtanár 40 évig egy munkahelyen dolgozott. Tanítványai közül sokan már a gimnáziumi évek alatt nyelvvizsgát szereztek angolból. Az elmúlt évtizedekről, a munka öröméről kérdeztük a kitüntetettet.

Petőfi és a magyar lélek ünnepe Koltón
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 9.

Ma pontosan 174 éve annak, hogy Petőfi Sándor és Szendrey Júlia egy nappal a házasságkötésük után, 1848. szeptember 9-én megkezdték hat héten át tartó meghitt együttlétüket a koltói kastélyban, mégpedig a jó barát, Teleki Sándor gróf nászajándékának köszönhetően. A település nagy becsben tartja e neves eseményt, és hagyományosan gazdag és változatos programsorozattal emlékezik rá.

Szórakoztató programokkal és gasztroélményekkel közeleg a Libafesztivál
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 9.

Egyéves kihagyás után 22. alkalommal rendezik meg a Libafesztivált Kiskunfélegyházán szeptember 10. és 11. között.

Aranyérem Ábrahámhegyen egyéniben és csapatban egyaránt
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 8.

Szeptember 5-én rendezték meg a X. Ábrahámhegyi Rövidtávú Triatlon Versenyt melyen a 3K Sportegyesület két versenyzője – Fricska Fanni és Fricska Anna – vett részt.

A rövid távú triatlon verseny 1500 m úszásból 40 km kerékpározásból és 10 km-es futásból áll, melyet egymás után, pihenő nélkül kell teljesíteni a versenyzőknek. A hűvös, szeles időben annyira hullámzott a Balaton vize, hogy a rendezők csak közvetlenül a rajt előtt döntöttek úgy, hogy az úszás megrendezésre kerülhet, de a 18 C fokos víz alaposan megnehezítette a versenyzők dolgát. A 3K Sportegyesület triatlonosai mindezek ellenére kiválóan teljesítettek! Fricska Anna megnyerte korcsoportját, Fricska Fanni 3. lett és csapatban is aranyérmet szereztek.
Az egyesület másik két versenyzője – Papp Laura és Trungel-Nagy Kolos – gőzerővel készülnek a szeptember végén, október elején Törökországban megrendezésre kerülő Ifjúsági Európa Bajnokságra.

Felkészítő edzők: Kornokovics Györgyi és Bozsó István

Felújítják a járdát a Mártírok útján
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 8.

A felújítás részleteit a kivitelezővel, az önkormányzat szakembereivel és Bense Zoltánnal, a térség önkormányzati képviselőjével szeptember 8-án egyeztették. A munkálatok már a jövő héten megkezdődnek és a tervek szerint egy hónapon belül befejeződnek.

Kisboldogasszony napi szentmisét tartottak Pálosszentkúton
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 8.

Félegyházáról a Szent István Templom elől indultak kerékpáros zarándokaink a szeptember 5-én megrendezésre kerülő szentmisére, majd az azt követő körmenetre.

Kisboldogasszony, Szűz Mária születésének ünnepe katolikus egyházi ünnep, amelyet minden év szeptember 8-án tartanak. Mária születése a megváltás szent művének kezdete.

Könyvtársarok – Előadások minden korosztálynak
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 8.

Szeptember második felében a Petőfi Sándor Városi Könyvtár kisgyermekes anyukáknak, középiskolás diákoknak és felnőtt olvasóinak, látogatóinak is kínál programokat.

Petőfiszállás polgárőrei részt vettek az Országos Polgárőr Napon
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 8.


A Petőfiszállási Polgárőr Egyesület tagjaiból szerveződő csoport Móczár László elnök vezetésével 2021. augusztus 14-én részt vett az Országos Polgárőr Napon.

A küldöttséghez csatlakozott Szász János polgármester is.

A "Polgárőrség 30 éves születésnapja" alkalmából rendezett nagyszabású eseménynek Mórahalom adott otthont, a helyszín a Futó-Dobó Lovasközpont volt, ami ideálisnak bizonyult.

150 éves az iskola
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 7.

A Kiskunfélegyházi Szent Benedek PG Két Tanítási Nyelvű Technikum és Kollégium – a volt Tanítóképző, Testnevelési Gimnázium, Petőfi Sándor Gimnázium – jubileumi emlékbizottsága tisztelettel és szeretettel hívja a korábbi kollégákat, öregdiákokat, az intézmény tisztelőit a szeptember 18-án az iskola fennállásának 150. évfordulóján tartandó ünnepi rendezvényre.

Feladták a harcot a helyi gazdák
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 7.

Jelenleg tragikus környezeti helyzet uralkodik a Bács-Kiskun megyei Bugacpusztaházán, hiszen a földeken szinte lehetetlen a termelés a futóhomok miatt, illetve elérhetetlen mélységekre csökkent a talajvízszint, így öntözni sem lehet. A 302 fős településen szinte mindenki feladta a harcot az ellehetetlenített környezeti adottságok miatt, és már csak pár termelő próbálja fenntartani a generációkra visszanyúló gazdaságát.

Lakossági fórumot tart Bense Zoltán
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 7.

A 2. számú választókörzet önkormányzati képviselője október 4-én, hétfőn 17 órakor a József Attila Általános Iskola ebédlőjében fogadja a körzet lakóit. Vendége lesz Csányi József polgármester, Balla László és Rosta Ferenc alpolgármesterek, dr. Faragó Zsolt jegyző, Dósai Bence és dr. Gyuricza Gergő, a Polgármesteri és Fejlesztési Kabinet munkatársai, Alács Miklós osztályvezető, Juhász László osztályvezető, Ódor László osztályvezető. Téma: a város pénzügyi helyzete, beszámoló, fejlesztések, beruházások, jövő évi tervek.

Sikeresen zárult az erőemelő ligakupa (Eredményekkel)
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 7.

Idén is színvonalas versenynek adott otthont a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok, ahol a tavalyi évhez hasonlóan most is megrendezték a Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupát. A mintegy 600 nevező erőemelésben, felhúzásban és guggolásban, valamint fekvenyomásban és bicepszversenyben mérte össze tudását. A megmérettetésen ezúttal is szép hazai eredmények születtek.

Szüreti felvonulás Kiskunfélegyházán
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 7.

Szeptember 18-án, szombaton 10 órától tartja meg hagyományos nagyszabású szüreti felvonulását a Haleszi Gazdakör és a Nagyszőlő-úti Gazdakör Kiskunfélegyházán. A rendezvényen közreműködnek a Nagyszőlő-úti óvodások, népviseletbe öltözött csőszpárok, csikósok, parádés fogatok.

Szüreti felvonulás Kiskunfélegyházán
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 7.

Szeptember 18-án, szombaton 10 órától tartja meg hagyományos nagyszabású szüreti felvonulását a Haleszi Gazdakör és a Nagyszőlő-úti Gazdakör Kiskunfélegyházán. A rendezvényen közreműködnek a Nagyszőlő-úti óvodások, népviseletbe öltözött csőszpárok, csikósok, parádés fogatok.

"Úgy érzem, hogy szerettek és ennek köszönhetem a díjat"
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 6.

Városi kitüntetést vehetett át augusztus 19-én, dr. Patkós Zoltán Károly nyugalmazott háziorvos, a több mint 40 éven át tartó áldozatos munkája, kitartása, türelme, a betegek iránti szeretete elismeréseként. A „Kiskunfélegyháza Város Egészségügyéért” kitüntető díjat Csányi József polgármester adta át.

Elkezdődött az asztalitenisz-bajnokság
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 6.

Az előző szezonbeli Extraligás szereplés után ezúttal a másodosztályban, a férfi NB I. keleti csoportjában indult el a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola csapata. Az együttes szeptember 3-án Kovács Gábor, Pengő Gábor, Benkő Ákos és Gombola Bence Géza összeállításban lépett asztalhoz a Debreceni AK-DEAC I. ellen.

Forgalmirend-változások a Libafesztivál idején
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 6.

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy a szeptember 10-én és 11-én tartandó XXII. Libafesztivál miatt az alábbi forgalmirend-változásokra számíthatnak.

Sikeres a sportban és a tanulásban
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 6.

A Platán iskola volt nyolcadik osztályos tanulója, Trungel-Nagy Zalán az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett „Magyarország jó tanulója – jó sportolója 2020" címet nyerte el, eredményes, kiváló tanulmányi munkájáért és kimagasló sportteljesítményéért.

A Szent István Templom hírei
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 5.

Évközi 23. vasárnap – 2021. szeptember 5.

1. Elkezdődött az iskolákban a tanítás. Kérik a családokat gondoskodjanak róla, hogy a gyerekek ott legyenek a vasárnapi szentmisén.

2. A szentkúti búcsú miatt elmarad az első vasárnapi szentségimádás.

3. Kedden este ½ 7-kor bibliaórát tartanak felnőttek részére a Közösségi Házban. Hívnak és várnak minden, a Szentírás és a katolikus egyház tanítása iránt érdeklődőt.

4. Szeptember 12-én, jövő vasárnap délután 5 órakor kezdődik a Rózsafüzér-társulat havi találkozója a templomban.

5. Egyházközségi zarándoklatot szerveznek október 9-én, szombaton Péliföldszentkereszt búcsújáró helyre és a majki kamalduli remetekolostorhoz. A részvételi díj 4000 forint személyenként. Érdeklődni és jelentkezni lehet a plébánián.

6. A következő napokban, hetekben nagyon sok szabad szentmise van. Akik szeretnének szentmisét mondatni, menjenek be a plébániára.

Fekvenyomással és bicepszversennyel zárult a program
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 5.

A harmadik, egyben az utolsó zárónapját rendezték meg szeptember 5-én a Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupának Kiskunfélegyházán. Az első két napon guggolás, erőemelés és felhúzás számokat tartottak, a harmadik napon pedig a fekvenyomásé és a bicepszversenyé volt a főszerep.

Hamarosan megkezdődhet a pálosok ásványvizének palackozása Képgaléria
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 5.

1940-ben kerültek Petőfiszállás mellé, Szentkútra a pálosok. Akkor tíz év adatott itt nekik a lelki munkára, mielőtt a kommunista diktatúra miatt elhurcolták a szerzeteseket. A pálosszentkúti kolostorban a rendszerváltást követően indult újra az élet.

Hírek az Ótemplomból
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 5.

Évközi 23. vasárnap – 2021. szeptember 5.

1. Kedden a Kassai Vértanúk ünnepe, szerdán pedig a Boldogságos Szűz Mária születésének ünnepe lesz.

2. Hétfőn este ½ 6-tól Bibliaóra lesz a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

3. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

4. Mivel májusban a járvány miatt elmaradt a bérmálás, szeretettel hívják a tavalyi 8. osztályosokat és az idősebbeket, akik még nem voltak bérmálkozók, szeptember 9-én vagy 10-én, csütörtökön vagy pénteken este ½ 7-re a plébániára bérmálási felkészítésre. A bérmálás október 24-én lesz a templomban. Az idei nyolcadikosok felkészítése novembertől kezdődik, nekik majd májusban lesz a bérmálás.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!

Jó hangulatban telt a Malom alatti sokadalom
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 5.

Kiváló hangulatban telt a Kiskun Múzeumban szervezett Malom alatti sokadalom elnevezésű családi délután szeptember 4-én, amely a TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01884 számú projekt keretében valósult meg.

Még tart a Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupa a városi sportcsarnokban
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 5.

Pénteken (szeptember 3-án) vette kezdetét a Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupa a városi sportcsarnokban a nők, illetve a -90 kg-ban versenyző férfiak küzdelmével.

Az ünnepélyes megnyitón a fő szervező Patyi Zoltán és segítői, Freimann Sándor, a Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupa elnöke, városunk részéről pedig Balla László alpolgármester köszöntötte a versenyzőket és az érdeklődőket.
Ezt követően két épített helyszínen kezdődött el a verseny, melyet kivetítőn keresztül is nyomon követhetnek a nézők.

„Kiskunfélegyháza Város Szociális Ellátásáért” díjban részesült Dobosné Harmath Mónika
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 5.

Városi kitüntetést vehetett át Dobosné Harmath Mónika, a Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény vezetőápolója, a pontos, példamutató, gondos munkájáért, az ellátottak, hozzátartozóik és kollégái iránt tanúsított türelméért. A „Kiskunfélegyháza Város Szociális Ellátásáért” kitüntető díjat augusztus 19-én vehette át, Csányi József polgármestertől.

A természet vadvirága, Petőfi
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 4.

Szeptember 2-án, csütörtökön a 92. ünnepi könyvhéten mutatták be a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban Oriskó Norbert: A természet vadvirága című kötetét. A szerzővel dr. Tarjányi József, a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület tiszteletbeli tagja beszélgetett.

Elfogadták a Petőfi Emlékévek programját
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 4.

A megyenapok keretében tartottak Petőfi konferenciát Kiskőrösön, a János Vitéz Látogatóközpontban, szeptember 3-án. Az eseményen a Bács-Kiskun Megyei Petőfi Emlékbizottság tagjai tárgyaltak a Bács-Kiskun Megyei Talpra Magyar! program előkészítéséről, megvalósításáról, amely a 2022-ben kezdődő Petőfi Emlékévekhez köthető megyei fejlesztéseket, programokat fogja koordinálni, elősegíteni. A konferencián bemutatkozott a program arca, Petőfi Sándor, akit egy megyei származású színész fog megszemélyesíteni az elkövetkező években.

Első kötetét mutatta be a könyvtárban Sinkó Melinda
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 4.

A Petőfi Sándor Városi Könyvtárban az ünnepi könyvhét alkalmából mutatták be Sinkó Melinda író Kitti című első regényét. Beszélgetőtársa Fekete Aliz író volt. Az író olvasó találkozó végén a szerző így búcsúzott: – Köszönöm a meghívást és a lehetőséget a könyvtár kedves csapatának. Sokszor beszéltem már szakemberként ebben a teremben, most íróként is bemutatkozhattam. Köszönöm mindenkinek, aki kíváncsi volt a könyvemre. Nagyon megható, ahogy első szárnypróbálgatásomat ilyen sok kedvességgel és törődéssel segítitek. A szerzőt írói munkásságának kezdeteiről, és további terveiről is kérdeztük.

Megújult Holló László sírja
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 4.

A Felsőtemetőben ünnepélyes keretek közt avatták fel Holló László kiskunfélegyházi születésű festőművész felújított sírját, amely Kapus Béláné, a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület elnökének kezdeményezésére, a városi önkormányzat támogatásával újult meg.

Regéci Márta könyvtáros a városi kitüntetettek között
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 4.

Regéci Márta, a Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtár gyermekkönyvtárosa, a több évtizednyi elhivatott és áldozatos munkájáért Kiskunfélegyháza Város Képviselő-testülete által „Elismerő Oklevelet” kapott, az augusztus 19-i ünnepi testületi ülésen. A sikerhez vezető útról, családról és a pályája szépségéről mesélt lapunknak.

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hírei
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 3.

1. Szeptember 5. és 12. között rendezik meg Budapesten a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust. A Szent István Templom nem szervez közös zarándoklatot. Aki szeretne részt venni a programokon és a szeptember 12-i, vasárnap délelőtti pápai szentmisén, az az interneten keresztül tud tájékozódni. Regisztrálni és jelentkezni ezekre az eseményekre a következő linken lehet ma, azaz augusztus 29-én, éjfélig.

Árverési hirdetmény
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 3.

Tájékoztató a Kiskunfélegyháza 3092/A/8 helyrajzi számú, zárt udvarban lévő garázs értékesítése tárgyában meghirdetett nyilvános árveréshez.

Az iskolában úgy érzem, hogy itthon vagyok
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 3.

Molnár István Károly, a Kiskunfélegyházi Dózsa György Általános Iskola karbantartója az augusztusi ünnepi testületi ülésen vette át a Kiskunfélegyháza Város Képviselő-testülete Elismerő Oklevele kitüntető díjat példamutató szakmai tevékenysége és emberi hozzáállása elismeréseként.

Hagyományőrzés, munka és elismerés a Koppányoknál
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 3.


A Magyar Turán Szövetség 2021-ben, augusztus 13-14-15-én rendezte meg a VI. Ősök Napját Bugacon.

A Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző és Sport Egyesület is képviselte magát és Kiskunfélegyházát ezen a rangos ünnepen, mely ünnep a magyar ősöknek és a magyar történelem nagy alakjainak állít emléket. Az Ősök Napja mára olyan összekötő kapoccsá vált, ami az egész Kárpát-medencei magyarságot egyesíteni tudja. A Koppányok egy jurtával szálltak meg a Jurta-táborban, a Nomád vonulásban és a Seregszemlén Csányi József és Boldog Bence vett részt, Kis Mónika és Dinnyés Gyula pedig a Kossuth Rádióban élő műsorban szerepeltek.

Még az idén elkészül a skate park a volt Vasas pálya területén
Publikálás dátuma: 2021. szeptember 3.

A 15 millió forint pályázati forrás mellett a korábbiakhoz képest kétszer akkora, összesen 30 millió forintos önerőt biztosít Kiskunfélegyháza város a pálya megvalósításához.

Kövess minket

  

Elismeréseink

Könyvajánló

Linkek