Nyári nyitvatartás

  • hétfő: zárva
  • kedd, péntek: 8-17
  • szerda - csütörtök: 12-17
  • szombat: zárva
76 / 461 - 429
psvk@psvk.hu
 

Olvasói állapot

Belépés

Heti online sajtófigyelő 2019.03.22-03.29.

 
A Rocktárban mutatták be Fekete Alíz új könyvét
Publikálás dátuma: 2019. március 29.

Fekete Aliz írónő könyvsorozatának második kötetét mutatták be csütörtökön délután a Rocktár kistermében. Zenés műsorral közreműködött Farkas Mirella a Kiskunfélegyházi Alapfokú Művészeti Iskola cselló tanára, a vendégeket pedig borkóstolóval a Selb családi pincészet kínálta. Alizzal az eseményekről Zakar Anita műsorvezető beszélgetett.

 

Ebzárlat és legeltetési tilalom március 30-ától
Publikálás dátuma: 2019. március 29.

Ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendel el március 30-ától számított 21 napig a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kiskunfélegyházi Járási Hivatala. Az elsőfokú élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi hatáskörben hivatalból indult eljárás, összhangban a veszettség elleni védekezés részletes szabályairól szóló 164/2008. (XII. 20.) FVM rendelet (továbbiakban: FVM rend.) 8. § (5) pontja alapján Kiskunfélegyházára és az alábbi településekre vonatkozik: Bugac, Gátér, Pálmonostora, és Petőfiszállás, valamint Kiskunmajsa Járás területén Kiskunmajsa, Csólyospálos, Jászszentlászló, Kömpöc, Móricgát, Szank.

Fit-Kid verseny Szentesen
Publikálás dátuma: 2019. március 29.

Az idei év első Fit-Kid versenyét rendezték meg Szentesen, március 9-én. A mintegy 300 versenyző Dance kategóriában indult. Kiskunfélegyházát Dinnyés Nelli 2., és Horváth Hanna 3. korcsoportos kislányok képviselték.

Fociban is jók a mezgések
Publikálás dátuma: 2019. március 29.

Megnyerte a mezgés fiúcsapat a március 28-án, a Honvéd pályán megrendezett Fair Play Cup labdarúgótorna körzeti fordulóját.

Fociban is jók a mezgések
Publikálás dátuma: 2019. március 29.

Megnyerte a mezgés fiúcsapat a március 28-án, a Honvéd pályán megrendezett Fair Play Cup labdarúgótorna körzeti fordulóját.

Maguk mögé utasították a város három másik középiskolás csapatát és a kiskunhalasi TEKO-t is. Legközelebb április 15-én szurkolhatunk nekik, amikor Kecskeméten játszanak a megyei fordulón.

Csapattagok: Gál Viktor, Lőrincz Imre, Molnár Tibor, Fazekas Máté, Nagy Ádám, Farkas Alex, Tóth Richárd, Szabó Attila László, Széll Roland, Kamasz Gergő

Mi lesz veled Bercsényi utca?
Publikálás dátuma: 2019. március 29.

Lakossági Fórumot tartottak március 25-én este a Kossuthvárosi Óvodában.
Az összejövetel fő témája a Bercsényi utcai közlekedés biztonságosabbá tételének lehetőségei köré csoportosult.

Újraéled a Vasas pálya
Publikálás dátuma: 2019. március 29.

Megérkezett az önkormányzat számlájára az a 307 millió forint, amiből hamarosan megkezdődhet a Vasas pálya felújítása. Az Európai Uniós pályázaton elnyert támogatást nemrégiben elutalta a Magyar Államkincstár, így a közbeszerzési eljárás lefolytatását követően, előreláthatólag kora nyáron megkezdődnek a munkálatok, és a tervek szerint jövő tavasszal birtokba vehetik a város lakói az új létesítményt – tudtuk meg Csányi József polgármestertől.

Áprilisi véradások
Publikálás dátuma: 2019. március 28.

Áprilisban is szervez véradást a Vöröskereszt Kiskunfélegyházi Szervezete. Vért adhat minden egészséges ember, aki már betöltötte 18. életévét, de még nincs 65 éves, testsúlya pedig meghaladja az 50 kg-ot. Ezen kívül érdemes tudni, hogy férfiak akár ötször, nők viszont maximum háromszor adhatnak vért egy évben. A két véradás között pedig legkevesebb 56 napnak el kell telnie.

Dózsás siker a megyei nyelvÉSZ versenyen
Publikálás dátuma: 2019. március 28.

Március 22-én rendezték meg Kecskeméten az általános iskolás diákok egyik legnépszerűbb anyanyelvi tanulmányi „nyelvÉSZ” versenyének megyei fordulóját. Szunyi Léna I. helyezést ért el, így kiérdemelte az országos döntőben való részvételt, amit májusban rendeznek Szegeden.

Fél éve az egészség szolgálatában
Publikálás dátuma: 2019. március 28.

Egy 2017-es pályázat eredményeként, 2018. szeptember 1-jén kezdte meg munkáját Kiskunfélegyházán az Egészségfejlesztési Iroda (EFI), amely egészségügyi és mentálhigiénés területen, széles életkori skálát célzó, megelőző és életmódváltó programokat szervez. Az első féléves időszakban lezajlott közösségi és egyéni foglalkozások eredménye azt mutatja, hogy ingyenes programjaik a kötelező ellátási formák közötti rések betöltése mellett nagy segítséget nyújtanak a lakosság egészségmegőrzésében.

Harmadíziglen
Publikálás dátuma: 2019. március 28.

Karácsonyra jelent meg a nagyváradi születésű, de Kiskunfélegyházán élő Szász András író, újságíró, fotós második regénye, Harmadíziglen címmel. A kötetet április 4-én, csütörtökön 17 órakor a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtárban mutatják be.

Hat ország gyermekei ismerkedtek a néphagyományokkal a Waldorfban
Publikálás dátuma: 2019. március 28.

Hat ország gyermekei népesítették be a héten Félegyházán a Tiszta Forrás Waldorf iskolát. Köszönhető ez annak, hogy az intézmény részt vesz egy Erasmus-programban amelynek célja, hogy a diákok utaztatásával, közös programok szervezésével megismertessék egymás kultúráját, művészetét, és bepillantást nyerjenek a mindennapi életbe is.

Kültéri medence karbantartása
Publikálás dátuma: 2019. március 28.

A Félegyházi Termál Parkfürdő tájékoztatja vendégeit, hogy karbantartási munkálatok miatt a kültéri, úgynevezett kis sajtmedence április 3-a és 7-e között nem üzemel.

Letették az új óvoda alapkövét Kunszálláson
Publikálás dátuma: 2019. március 28.

Az új kunszállási óvoda alapkőletételének ünnepségén március 27-én Kovács Imre, a település polgármestere köszöntötte a megjelenteket.

Márciusi programok a művelődési központban
Publikálás dátuma: 2019. március 28.

Szécsi Pál: Szereted-e még…? című emlékkoncert
Közreműködik: Gergely Róbert és a Rátonyi Róbert vezette Stúdió 11 zenekar
Belépő: 3500 Ft és 3000 Ft

U16 fiúk: Magabiztos győzelem, áldozattal
Publikálás dátuma: 2019. március 28.

Sikeres bajnoki fordulón van túl három hetes szünetet követően a Félegyházi TSI kosárcsapata, amely a regionális fiú kadett bajnokság felsőági 4. fordulójában a Szentesi KK-t győzte le magabiztosan, 93-37-re. A győzelmet egy szomorú eset árnyékolta be. Szűcs Tibor egy esés után a csuklójára esett, amely megzúzódott, így ő – bár reméljük csak egy rövid időre, de kiesett a rotációnkból- - tette hozzá Simon Zoltán edző értékelésében.

Ingyenes étkeztetés a tavaszi szünetben
Publikálás dátuma: 2019. március 27.

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata szünidei gyermekétkeztetés keretében a 2018/19-s tanévre vonatkozólag a tavaszi szünet munkanapjaira a hátrányos, halmozottan hátrányos helyzetű rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, kiskunfélegyházi lakóhellyel rendelkező kiskorú gyerekek részére déli meleg főétkezést biztosít 5 hónapos kortól.

Ismét szavazhatunk a félegyházi védőnőkre!
Publikálás dátuma: 2019. március 27.

Elhivatottság és támogatás: a védőnői hivatás, és ami mögötte van...
Idén is meghirdették az Év Védőnője jelölést. A kiskunfélegyházi védőnők áldozatos munkája hosszú évek óta tiszteletre méltó, legyen akár közülük valaki az elismerés részese! Szavazni április 28-án, vasárnapig lehet, a beérkezett voksokat május 30-án, csütörtökön bírálják el.

Ki mit tud? a Víz világnapján a Platánban
Publikálás dátuma: 2019. március 27.

Március 22-én rendezték meg a Platán iskolában a diákok és tanárok által várva várt Ki mit tud? vetélkedőt a diákönkormányzati nap keretében. Hetek óta lelkesen készültek a gyerekek a megmérettetésre, hogy megmutathassák, ki, miben tehetséges. A kicsik és nagyok szavazatai alapján a győzelmet, Farkas Bence (gitár), Fortnite csapat (tánc) és a Rókák táncos lábú fiataljai érdemelték ki. A műsort az Orchidea Secret Stúdió bemutatója tette még színesebbé, akik táncra invitálták a vidám gyereksereget.
 

Lakossági fórumot tartottak a Bercsényi utcáról
Publikálás dátuma: 2019. március 27.

Horváth Tamás önkormányzati képviselő (MSZP) nemrégiben egy sajtótájékoztatón szólt arról, hogy a Bercsényi utca áldatlan közlekedési helyzetén minél előbb változtatni kell. A megvalósulás érdekében aláírásgyűjtést és lakossági fórumot kezdeményeztek a problémák és a lakossági vélemények feltárása érdekében. Ez utóbbira március 25-én került sor.

Megoldódnak a piac környéki parkolási problémák
Publikálás dátuma: 2019. március 27.

Engedélyezte az illetékes miniszter, hogy a magyar állam tulajdonában lévő Oskola utca 4/B címen található ingatlant megvásárolja a félegyházi önkormányzat. Ezzel egy 1600 négyzetméteres parkoló kialakítására nyílik meg a lehetőség a piac szomszédságában, ami jó eséllyel hosszú időre meg tudja oldani a piacnapok jelenlegi parkolási anomáliáit – tájékoztatta lapunkat Csányi József polgármester.

Szent Benedek nap a PG-ben
Publikálás dátuma: 2019. március 27.

Március 21-én, csütörtökön rendezte meg a Szent Benedek Általános Iskola, Középiskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium az intézmény napját. A Szent Benedek napon is az érzékenyítésen volt a hangsúly – amelyet még adventi lelki napjukon indítottak – azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet a segítséggel, fogyatékkal, vagy tartós betegséggel, tanulási nehézséggel élő emberekre.

Angoloztak is a Betűbölcsiben
Publikálás dátuma: 2019. március 26.

Angol nyelvű foglalkozás is zajlik a könyvtár baba-mama klubjában, a Betűbölcsiben. Az előadóval, Németh Beatrix-al beszélgettünk a rendezvényen:

Díszcsomagoló versenyen mérték össze tudásukat a kereskedő tanulók
Publikálás dátuma: 2019. március 26.

Több mint húsz iskola kereskedő és eladó tanulói vettek részt a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskolája által március 22-én megrendezett országos díszcsomagoló versenyen.

Fenntarthatósági témahét a József Attila iskolában
Publikálás dátuma: 2019. március 26.

Március 18-a és 22-e között sok izgalmas program várt a diákokra. A hét első napján az országosan meghirdetett Teszedd - Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióhoz csatlakozott az intézmény, ahol diák, szülő, pedagógus egyaránt megtisztította az eldobált szemetektől a város utcáit. Ehhez védőkesztyűket és szemeteszsákot is biztosított a program.

Ismét tűzgyújtási tilalom van Bács-Kiskun megyében
Publikálás dátuma: 2019. március 26.

Március 26-ától általános tűzgyújtási tilalom van érvényben Bács-Kiskun megye területén lévő erdőkben és fásításokban, valamint ezek határaitól számított kétszáz méteren belüli területen.

Mozgalmas hétvégét zártak a Kiskunfélegyházi DMTK-KVSE kis sportolói
Publikálás dátuma: 2019. március 26.

Mozgalmas hétvégén vannak túl a Kiskunfélegyházi DMTK-KVSE kis sportolói. Míg az úszók és triatlonista gyerekek a XVIII. Környezetvédelmi-Kiskunvíz Kupán úsztak remek teljesítménnyel, addig a vízilabda szakosztály két napon keresztül Nagyváradon küzdött Félegyházáért. Kalocsán 25 úszó és triatlonista, Nagyváradon 11 vízilabdás gyermek képviselte az Egyesületet.

Piaci árak
Publikálás dátuma: 2019. március 26.
Szakmai tanácskozást tartottak a kacsa- és lúdágazatban gazdálkodók
Publikálás dátuma: 2019. március 26.

Március 21-én a Móra Ferenc Művelődési Központban tartott Greenman szakmai konferenciára számos kacsa- és lúdtenyésztő ellátogatott Kiskunfélegyházáról és térségéből.

A megjelenteket elsőként dr. Csorbai Attila, a Baromfi Termék Tanács elnök-igazgatója köszöntötte. Beszédében előrebocsátotta, hogy a hazai víziszárnyas ágazatot az utóbbi öt évben jelentős negatív hatások érték. De azt is leszögezte, hogy minden ágazatban vannak jobb és rosszabb periódusok. A rosszabb időszakot arra kell kihasználni, hogy megnézzük, min kellene változtatni, mit kellene jobban csinálni, miként lehetne a termelést úgy fenntartani, hogy az legalább csekély megélhetést biztosítson.

Több mint egymilliárd forintból épül Kiskunfélegyháza új egészségügyi központja
Publikálás dátuma: 2019. március 26.
Áprilisi programok a városi könyvtárban
Publikálás dátuma: 2019. március 25.

A Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtár áprilisi programajánlója a Félegyházi Közlöny hírportálon.

Kiskunfélegyháza - 1919
Publikálás dátuma: 2019. március 25.

A vörös és fehérterror áldozatai címmel tart előadást Kiskunfélegyháza - 1919 címmel Mayer Lászlóné és Mayer László. A program március 26-án, kedden 17 órakor kezdődik a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban.

Növényvédelmi permetezések
Publikálás dátuma: 2019. március 25.

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya értesíti a lakosságot, hogy március 26-án, kedden - az időjárás és a rajzás figyelembevételével - elvégzik a platán- és hársfák lemosó permetezését. Rossz idő esetén március 27-én vagy 28-án végzik el a munkát.

Pedagógusok a kistelepülésekért-díj Dobos Krisztina emlékére
Publikálás dátuma: 2019. március 25.

A Népfőiskola Alapítvány „Pedagógusok a kistelepülésekért” díj elnyerésére hirdet pályázatot. Az alapítvány kuratóriumának döntése alapján 2019-ben legfeljebb három pedagógus részesülhet ebben az elismerésben. A díjazottak bruttó 100 ezer forint pénzjutalomban részesülnek.

Újabb mezgés siker
Publikálás dátuma: 2019. március 25.

Március 20-22-e között a NAK és a Kenderesi Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola és Kollégium szervezésében Kenderesen került megrendezésre a 2. Gazda Szakma Kiváló Tanulója Verseny.

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Publikálás dátuma: 2019. március 24.

1. Hétfőn, március 25-én Urunk születésének hírüladása, Gyümölcsoltó Boldogasszony főünnepe lesz. Reggel 8 órától a Boldogságos Szűz Máriát köszöntik az 1000 üdvözlégy Mária imádsággal. Hívják a kedves testvéreket, hogy minél többen vegyenek részt ezen a közös imádságon.

Japán koncert a Szent István Templomban
Publikálás dátuma: 2019. március 24.

A japán-magyar diplomáciai kapcsolatok fennállásának 150. évfordulója alkalmából érkezett koncertturnéra Magyarországra az Ensemble Este japán szimfonikus kamarazenekar. A japán zenészek március 21-én Kiskunfélegyházán, a Szent István Templomban adtak koncertet. A hangversenyen szólistaként közreműködött a kiskunfélegyházi Palatinus Ferenc kürtművész és Toyonaga Yoshie japán klarinétművész. Vezényelt: Kondo Satoshi.

Nem kincset kerestek
Publikálás dátuma: 2019. március 24.

Az előző évekhez hasonlóan a Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! - Önkéntesen a Tiszta Magyarországért” akcióhoz.

Pillanatképek Félegyháza újjászületéséről
Publikálás dátuma: 2019. március 24.
Retkes Péter sikerét hozta az emlékverseny
Publikálás dátuma: 2019. március 24.

Izgalmas partikat követően új győztest avattak a László Jenő Sakk Emlékversenyen, amit március 23-án immár 14. alkalommal rendeztek meg a Kiskunhalasi Szakképző Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskolája és Kollégiumában. Hétfordulós svájci rendszerben mérkőztek meg a sakkozók, akiket Ágoston Tibor tagintézmény-vezető és László Zsolt köszöntött. Új név került a serlegre, az 1997-es születésű Retkes Péter egy korábbi győztest, Kemény Csabát megelőzve nyerte meg a bajnokságot.

Éremhalmozó szenior úszók
Publikálás dátuma: 2019. március 23.

Március 16-án és 17-én Békéscsabán rendezték meg a XXII. Gáspár Ervin nemzetközi szenior úszóversenyt, amelyen 12-en vettek részt a Kiskun Vízi és Szabadidős Sportegyesület tagjai közül. A félegyházi csapat kiválóan szerepelt, hiszen mindenki éremmel térhetett haza. Összesen 17 arany-, 13 ezüst- és 5 bronzérmet gyűjtöttek a szenior úszók - mondta el lapunknak Ónodi László csapattag.

Logopédiai szűrővizsgálatok Félegyházán
Publikálás dátuma: 2019. március 23.

A 2017/18-as tanévtől kezdve indult el a harmadik életévüket betöltött gyermekek nyelvi fejlettségének kötelező szűrése, mivel a beszédfejlődés késésének komoly következményei is lehetnek. A későn felismert, vagy rejtve maradt nyelvi zavarok beilleszkedési vagy viselkedési problémákat, tanulási nehézséget is okozhatnak. A korai életkorban felismert nyelvi elmaradás megfelelő ellátással, támogató szülői és óvodai háttérrel hozzájárulhat a későbbi sikeres iskolakezdéshez.

Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra jelölték dr. Reznyák Béla József sebészt
Publikálás dátuma: 2019. március 23.

Szavazatával, most Ön is segíthet abban, hogy a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjjal is elismerjük a kiváló félegyházi sebészt.

A szavazás március 16-án éjfélig tart.

Reznyák Béla az egyetem elvégzése után, 1983-ban a kiskunfélegyházi kórházban kezdte meg munkáját a sebészeti osztályon. Több évtizeden keresztül dolgozott itt főorvosként. Az aktív ellátás megszűnése után ment Szentesre, ahol most is végzi gyógyászati munkáját, de dolgozik Kiskunmajsán, Kecskeméten, és magánrendelésén még ma is fogadja a félegyháziakat.

Új fejezetet nyitottak a tehetséges mórás képzőművészek
Publikálás dátuma: 2019. március 23.

A Móra Ferenc Gimnázium tehetséges képzőművész diákjai március 20-án rendezték meg a XXI. MFG Biennálét. A megnyitón Szabó Ildikó művésztanár, az alkotó közösség vezetője elmondta, hogy a mostani kiállítással kétszer húsz évet zárnak le. Az első tárlatot Rosta Ferenc művésztanár szervezte meg lelkes tanítványaival. A fiatalok jól fogadták a kezdeményezést, és onnantól kezdve él ez a szép mórás hagyomány. – 20 év után én vettem át a kör vezetését, a kiállítások szervezését, és örömmel mondhatom, hogy folytatjuk a sorozatot, és új korszakot kezdünk – tette hozzá.

Visszatekintés a múltba
Publikálás dátuma: 2019. március 23.

Nem is olyan régen, szüleink és nagyszüleink idejében még az volt a természetes, hogy a család számára szükséges ennivalót háztáji jószágnevelésből és a konyhakertben megtermelt zöldségekből, gyümölcsökből biztosították. Ma, talán idő hiányában, vagy kényelemből kihalóban van az efféle életmód, pedig a saját magunk által előállított élelmiszerek íze utánozhatatlan, s igazán jó minőségű és egészséges termékeket ipari körülmények között nem is lehet előállítani. Ezt felismerve, Kollár László, a Huszka József Hagyományőrző Egyesület révén egy tanyalátogatással támogatta a József Attila Általános Iskola hungarikum pályázaton való részvételét.

Eseménydús hétvége a Koppányoknál
Publikálás dátuma: 2019. március 22.

A Kiskunfélegyházi Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Sport Egyesület életében gyakoriak az eseménydús, mozgalmas hétvégék, így a március közepi sem volt ez alól kivétel.

Hollandiából érkeznek Félegyháza új fái
Publikálás dátuma: 2019. március 22.

Októberre befejeződik Félegyházán a Zöld város projekt. A mintegy 2 milliárd forintos beruházással összefüggő munkálatok évekkel ezelőtt a tervezéssel kezdődtek, az utolsó mozzanat pedig a fatelepítés lesz. Ahogy mondani szokás, az i-re a pontot a Hollandiából érkező, hatalmas, akár három-négy emeletes előnevelt fák beültetése teszi majd fel.

Körkérdés: Mit szól a városi beruházásokhoz?
Publikálás dátuma: 2019. március 22.

Modernebb és zöldebb városközpontot, élhetőbb tereket, valamint 21. századi egészségügyi központot várnak az itt élők a városban folyó beruházásoktól – derült ki körkérdésünkből.

Megújuló utak és játszóterek a Móravárosban
Publikálás dátuma: 2019. március 22.

Dr. Réczi László az 1-es választókörzet önkormányzati képviselője minden évben tavasszal hívja lakossági fórumra a körzet lakosságát. Idén március 14-én jöttek össze a Platán iskolában, ahol Csányi József polgármesterrel és dr. Faragó Zsolt jegyzővel közösen a város eddigi beruházásairól és jövőbeli terveiről adtak tájékoztatást, illetve válaszoltak a felmerülő kérdésekre.

Nem adok kosarat
Publikálás dátuma: 2019. március 22.

Március 22-én, pénteken 18 órakor folytatódik a Móra Ferenc Művelődési Központ filmklubja. Ezúttal a Nem adok kosarat című, 2000-ben készült amerikai romantikus drámát vetítik. Az előadás ingyenes.

Növényvédelmi permetezések
Publikálás dátuma: 2019. március 22.

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya értesíti a lakosságot, hogy március 26-én, kedden - az időjárás és a rajzás figyelembevételével - elvégzik a platán- és hársfák lemosó permetezését. Rossz idő esetén március 27-én vagy 28-án végzik el a munkát.

Színe-java klub a könyvtárban
Publikálás dátuma: 2019. március 22.

Szeretettel várnak minden kedves színezni vágyó gyereket, felnőttet a Színe-java színező klubba, ahol Tarjányi Xénia művésztanár vezetésével alkothatnak március 23-án, szombaton 9-től 11 óráig a Hattyúházban. Téma: Tavaszi virágoskert. A program az EFOP-3.7.3-16 támogatásával valósul meg.

Zsolnai Balázs festő a Szakma Kiváló Tanulója
Publikálás dátuma: 2019. március 22.

I. helyezést ért el Zsolnai Balázs festő, mázoló, tapétázó a KSZC Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskola és Kollégium tanulója az SZKTV -Szakma Kiváló Tanulója Országos Verseny- döntőjén.

„Nyílt” matekos eredmények
Publikálás dátuma: 2019. március 22.

A Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola évek óta kap meghívást a kecskeméti Katona József Gimnázium "Nyílt matematika háziversenyére”. Néhány, az előző években sikeres versenyeredményt felmutató diákunkat név szerinti meghívással is megtiszteli a gimnázium reál munkaközösség vezetője.

Elismeréseink

Könyvajánló

Gyermekbirodalom

Gyermekbirodalom

Linkek