Nyitvatartás

  • hétfő: zárva
  • kedd, péntek: zárva
  • szerda - csütörtök: zárva
  • szombat: zárva
76 / 461 - 429
psvk@psvk.hu
 

Olvasói állapot

Belépés

X. VIRÁGOS FÉLEGYHÁZÁÉRT 2020.

 

X. VIRÁGOS FÉLEGYHÁZÁÉRT 2020.

A világjárvány okozta intézkedések sokakat szorítottak a lakás falai vagy a kert kerítései közé. A szokatlan szabályok mindenkit elgondolkodásra és egyben egyéni döntésre késztetnek. Döntés az is, hogy keressük-e  a nehézségekben az előremutatót, az értékeket. Éppen 10 éve indult el a Virágos Félegyháza mozgalom, amely mára inkább egyfajta barátságos városi konzultáció, párbeszéd lett a rendezett, szép környezetet szeretők között. Ennek jegyében szólítjuk meg azokat, akik a korlátok között is találtak az otthoni kertészkedésben örömöt, értéket, hasznos elfoglaltságot: kertben, lépcsőházban, lakásban. Nem tudjuk, hogy miként alakulnak a személyes találkozás lehetőségei, de úgy gondoljuk, az új körülmények között is jó megosztani egymással a tapasztalatokat, az elért eredményeket. Idén is szeretnénk teret adni ennek a kedves városi szokásnak, kicsit új formában.

E mailben várunk fotókat kertről, erkélyről. Bízunk benne, hogy az év folyamán még lesz lehetőségünk találkozásra.

 VÁRJUK - JELENTKEZZEN névvel, címmel,  telefonszámmal ellátott jelentkezési lapon,  max. 3 fotó beküldésével, 5-6 mondatos szöveges kiegészítéssel. Jelentkezni lehet a  psvk@psvk.hu e-mailcímen, vagy a jelentkezési lap eljuttatásával a könyvtárba.

jelentkezési lap

TÁJÉKOZÓDJON a  Félegyházi Közlönyben és a www.kiskunfelegyhaza.hu honlapon folyamatosan megjelentetett hirdetményekből

SEGÍTÜNK technikai akadályoztatás esetén a 06/70 453 3996-os telefonszámon jelezhetik azt, igyekszünk segíteni

TERVEZZÜK a kertlátogatás megszervezését a lehetőségeknek megfelelően. A résztvevőket várhatóan szeptemberben szeretnénk egy személyes találkozásra hívni és MEGAJÁNDÉKOZNI – reméljük akkor már korlátozás nélkül.

DÖNTSÖN ÉS KÜLDJE BE!

 

Elismeréseink

Könyvajánló

Gyermekbirodalom

Gyermekbirodalom

Linkek